35,10,0,50,1
25,600,60,0,3000,5000,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Billede 1
Billede 2
Billede 3
Billede 4

Rok og Rul - suppe og steg. Årets fest i Senior 60+

Årets fest for 60+  ----Rok og Rul – suppe og steg (70 tilmeldte desværre 1 afbud i sidste øjeblik)

Årets tema er metafor over den omtumlede men spændende periode fra vores allesammens ungdom ”Ungdomsoprøret” og begrebet ”68-generationen”. Det var en vild tid for rigtig mange af os, hvor vi flyttede os fra hjemlig suppe og steg til en glubende interesse for hvad der skete i den store verden.

Gæsterne blev lukket ind præcis klokken 18 og forinden ventede de udenfor i garderoben og hørte Giro 413 musik herunder bl.a. Otto Brandenburgs ”To lys på et bord”. Det var derfor lidt af en ørebasker at blive lukket ind til høj pigtrådsmusik – fra asken til ilden nærmest. Vi fik så vores velkomstdrink af vores 2 søde værtinder Anne og Kirsten. Efter velkomst og et par praktiske bemærkninger købte vi drikkevarer i baren (og det funkede i modsætning til sidste år) så vi var klar til at gå til bords som planlagt. Bordplan som var lavet med stor omtanke og hensyn blev desværre ikke fulgt af nogle terrorister som flyttede rundt på sig og andre deltagere efter deres forgodtbefindende. Og det er ikke ok, når vi bruger masser af tid på at lave en bordplan, som vejer en række hensyn nærmest på en guldvægt.

Forretten som var rejecocktail var glimrende, og det var mad og service i det hele taget fra centrets restauratør. Efter forretten sang vi vores bordtennis-sang på melodien Finicoli Finicula med de 2 tenorer (Uffe og denne gang Roger) som forsangere og Krølle på guitar. Og vores 2 tenorer kom ridende ind i fuld galop på deres ”hash-heste” (fra Flemmings stutteri), Vi fik også rullet den røde tråd ud på alle bordene, og imens dette foregik spillede Krølle nogle sange for at få os op i højt humør. 

Læs mere ...

Udskriv Email

David og Goliat spillede bordtennis i Brønshøj, og Goliat vandt.

 

 

Tv-værten Emil Thorup (David) havde udfordret Peter Rosenmaier(Goliat) i at spille bordtennis i artikel serien "Slå en Handicappet".

 Emil fik æg.

 

Se en lille video fra deres skæbnemøde HER

Peter Rosenmaier deltager i Para OL i disciplinen Bordtennis. Udover Peter, deltager Michal Spicker Jensen og Brønshøjs egen spiller Sofie Walløe i Para OL disciplinen bordtennis.

 Sofie Walløe er 5 seedet i hendes klasse.

 Så her fra Brønshøj Bordtennis ønsker vi held og lykke til alle de Danske bordtennis spiller ved Para OL og især til vores egen Sofie Walløe.

 Held og lykke
 

 

Udskriv Email

Klubmesterskaber for seniorer 2016

 

Det interne stævne blev afholdt den 14.04.2016 og der var mange deltagere
og mange spændende kampe, og vi nåede lige netop at få overrakt præmierne,
før Centerets lukketid.

Forfatter: Dan I. Stadsing
Foto: Dan I. Stadsing 

Læs mere ...

Udskriv Email