Juleturnering 2017

Juleturneringen 2017 med efterfølgende julefrokost blev afholdt tirsdag den 5. december 2017.

Dagen startede med morgenmad med morgenmad. Under morgenmaden blev Flagprisen 2016 udtrukket, og Bjarne blev den heldige vinder af flagpris og rødvin. Vi havde også en særlig Surprise. Den som havde juletræet som frimærke fik Surprise-gaven - en stor grøn pose fra Tiger - og Roger var den superheldige vinder. Masser af ting i posen som vejede flere kilo.

Turneringen blev spillet delvis med sandpapirbats (mændene med sandpapir og pigerne med normale bats - det skred vist en smule tror jeg) med Flemming som turneringsleder og -planlægger. Desværre var der et par afbud på dagen. Nederst på billedet ses nogle af dagens vindere med deres præmier (dejlig rødvin) og der er billeder fra 3 af 6 finaler. Finalerne blev spillet med særlige bolde med øjne. Man kan se at Gert har et øje i munden og at Arne har finalebolden i øjet.

Efter en vellykket og fornøjelig formiddag fortsatte vi i selskabslokalet på 1. sal med julefrokost. Tak til Flemming for det store arbejde med at tilrettelægge og afvikle turneringen.

Juleturnering 2017

 

Vi har den stolte tradition, at vi til vores julefrokost forsøger at bygge bro mellem vores fest og julefrokosten. Derfor transformerer temaet sig til julefrokosten fra ”Rok og Rul” til ”Rok og Jul”. Udsmykning og musik var derfor med billeder og musik af de store rocknavne fra ungdomsoprørets tid.

Vi synger vores bordtennissang og gensynger altid den seneste sang fra vores fester (Tommys sang fra Rok og Rul-festen). De 2 tenorer synger for og kom denne gang ridende ind på deres rensdyr, som er Flemmings ombyggede kæpheste  der er blevet ombygget til rensdyr. Knud den Store var "Rudolf med den røde tud" med lys i tuden. Krølle er som så ofte før vores kapelmester og spiller også et par julesange til alles glæde.

Kirsten uddelte "Trøstepræmien" - hvor der trækkes lod mellem de stakler, som ikke har vundet noget som helst tidligere på dagen - Tommy blev den heldige vinder.

Torben kommer med sit lille hastag-indslag #MeToo og vi sang sangen fra julefrokosten 2015 af Ørkenens Sønner. Og så kommer dagens clou med Bakkesangerinderne. Og kan man tænke sig noget mere festligt en Nina og Lise som lystige bakkesangerinder. Vovet og pikant så drengene fik tørt på med deres småsjofle sang af Ørkenes Sønner.

 

Og så kom Lasse på banen med et par numre på sin kære trompet og selvfølgelig med nissehue.

Meget lækre kager til kaffen produceret af frivillige fra tøseholdet (Ulla og Nina - stort taktak).

Traditionen tro afsluttede vi dagen med vores Årsmøde, som altid sker denne dag uden forudgående indkaldelse. Status over årets aktiviteter og planlagte aktiviteter i det nye år. Aftalt at vi forsøger at stramme op på vores træning om onsdagen. Også aftalt at vi fastholder onsdag som vores foretrukne dag for turneringer med ekstern deltagelse. Vi fik også bekræftet kontaktudvalgets mandat.

Da det hele var slut dansede vi om juletræet til "Højt for træets grønne top" i Kim Larsens version og dansede buggi vuggi med Krølle som coach. Og så plyndrede vi juletræet (Flemming må genopbygge det til næste år) for knas og pigeoner fra Lis'es æbletræ.

 

Tak til alle for en dejlig dag

Festudvalget 

Udskriv Email