100 medlemmer i Senior 60+

I går den 9. januar fejrede 60+ at vi er blevet en stor afdeling med 100 medlemmer. Det gjorde vi med en nytårkur med lidt bobler hvor champagnepropperne sprang som et koordineret festfyrværkeri - selv om vi tilstræbte et stort knald lød det mere som et nytårs-batteri. 

Hvor står vi i dag?

Vi er en meget stor gruppe af frivillige 60+’er, som tager vare på hinanden og er selvkørende og ansvarlige omkring afviklingen af den daglige træning. Derudover har vi et meget aktivt socialt liv og har opbygget et stærkt netværk med andre klubber og bordtennisorganisationer som ligeledes arbejder med bordtennis for ældre. Vi rummer kreative og talentfulde musikanter, sangskrivere, dansere, tenorer og selvfølgelig også en masse bordtennisspillere.

Vi kan være stolte over at vi nu er nået op på 100 medlemmer i 60+. Og det blev der skålet på!

Kurt blev udpeget som medlem nr. hundrede og fik en flaske (med udsmykning) som minde herom. Så skete det mærkelige da vi trak lod mellem alle de mange fremmødte medlemmer (vi var vist knap 60) om et bordtennisbat, som Niels Ramberg havde doneret till dagen. Og hvem blev udtrukket - det blev Kurt - så han er sandelig Mister 100. Tak også til Ramberg - nu mangler Kurt kun gummi til battet.

Tv2 Lorry var på besøg og optog et længere indslag om vores 60+ afdeling. Det er udødeliggjort på deres web-side. I skal trykke her for at se indslaget. Tv-folket fik også en lektion af såvel Ramberg som 2 af vores piger. det er et svært spil som også er rigtig godt for hjernen og samtidig giver en masse sund motion.

 

 

Udskriv Email