Klubmesterskaber 60+ 2018

Den 13. marts 2019 blev klubmesterskabet for året 2018 afviklet for 60+-spillere. Der var tilmeldt 13 A-spillere, 7 B-spillere, 15 C-spillere og 8 D-spillere. Selv om undertegnede gerne havde set endnu flere deltagere, må deltagerantallet siges at være tilfredsstillende.

Det er glædeligt at konstatere, at A-rækken er øget betydeligt i forhold til tidligere år. Årsagen hertil skal findes i, at mange B-spillere har taget springet og kastet sig ud i de større udfordringer i A-rækken. Der var ingen "lette" kampe, og mange "gamle" A-spillere måtte lide den tort at tabe til en "ung løve".

Efter mange og spændende kampe mødtes Gert Jørgensen og Rolf Olsen i kampen om klubmester­skabet. Her viste det sig, at Rolf (th) var den stærkeste og derfor blev en fortjent klubmester for året 2018.

 

 

 

 

 

I B-rækken havde der kun tilmeldt sig 7 spillere, mange var jo også rykket op i A-rækken. Der blev spillet alle mod alle, og Aage Nielsen (tv) vandt turneringen uden at tabe en kamp. Det må siges at være suverænt. Aage har herved vundet retten til at rykke op i A-rækken. Frank Kobberø blev en lige så fortjent nr. 2.

  

 

 

 

I C-rækken blev der også spillet mange gode og lige kampe, og det magede sig således, at Roger Knudsen (tv) spillede finale mod Bruno Nielsen (th). Her trak Roger det længste strå og blev vinder af C-rækken. Samtidig har han vundet retten til at rykke op i B-rækken.

 

 

 

 

 

D-rækken prægedes af "Gerts tøser", der bliver trænet af Gert og Esther om mandagen. Denne træning har bevirket, at kvaliteten af bordtennisspillet og dermed kampene har nået et betydeligt niveau. Der var desværre kun tilmeldt 8 spillere. De spillede alle mod alle, og her vandt Sanne Berg (tv) suverænt uden at tabe en kamp. Nina Andersen blev nummer to (selvom det af en fejl er Lis Ahlfors, vi ser på billedet ;-). Sanne har herved vundet retten til at spille i C-rækken.

 

 

Turneringen var tilrettelagt og administreret af Flemming Larsen. Det er også ham, der har knipset billederne.

Tommy Jensen

 

Udskriv Email