Klubmesterskab 2019 for 60+’ere

Onsdag den 23. oktober 2019 afholdt 60+ afdelingen klubmesterskab for A-, B-, C- og D-spillere. Det er glædeligt, at så mange spillere deltog, og de fordelte sig med cirka lige mange deltagere i hver række. Især var det glædeligt at mange nye medlemmer deltog for første gang. Der var også mødt mange tilskuere op blandt dem træner Lars Møller og formand Klaus Pedersen. Herudover kunne man glæde sig over, at årets klubmesterskab havde så højt et niveau i forhold til sidste år.

Stemningsbilleder fra stævnets opstart og den hyggelige frokost - der var højt humør hele dagen

A-rækken

Her blev der spillet 2 indledende puljer, hvor vinderen af puljen mødte nummer 2 i den anden pulje i en semifinale. Finalen blev spillet mellem Gert Jørgensen og Rolf Olsen. Det var en gentagelse af sidste års finale. Finalisterne blev enige om at spille bedst af 7 sæt. Gert kæmpede bravt, og havde man holdt til bedst af 5 sæt havde Gert vundet klubmesterskabet. Således gik det dog ikke, idet Rolf viste sig at have den bedste kondition og udholdenhed, og kunne således blive en fortjent klubmester for andet år i Træk.

Rolf ønskes tillykke med klubmesterskabet!

B-rækken

Her spillede alle mod alle. Der var mange spændende og tætte kampe. Og før de sidste kampe gik i gang lå flere spillere til at vinde rækken. Kurt Thomsen viste sig dog i længden at have den for­nød­ne kondition og udholdenhed. Han vandt således som den eneste alle sine kampe og blev en for­tjent af vinder af B-rækken. Med sejren følger også retten til at ”mænge” sig med A-spillerne til klubmesterskab næste år.

Præmietagerne i A-rækken (tv) Rolf Olsen og Gert Jørgensen og B-rækken (th) Kurt Thomsen og Ole Hebsgaard

C-rækken

Også i C-rækken blev der spillet indledende puljer, hvor vinderen af puljen mødte nummer 2 i den anden pulje i en semifinale. Finalen stod mellem Kurt Klifoth og Bruno Nielsen. Det hører med historien, at Kurt forinden finalen havde været igennem en lang og udmattende 5-sætskamp i sin semifinale mod Niels Pio. I finalen viste Bruno dog ikke nogen nåde, da Kurt blev smashet ud blandt de mange tilskuere (undskyld Kurt). Bruno var lige ved sidste år, men i år var der ingen slinger i valsen. Bruno er den fortjente vinder af C-rækken, og herved også retten til at spille i B-rækken fremover.

D-rækken

Indledningsvis skal bemærkes, at standarten og niveauet i D-rækken i forhold til sidste år er steget betydeligt. Her har mandagstræningen anført af Gert og Esther medvirket til at mange kampe endte ud i 5-sæt. Desuden er gejsten og det sociale sammenhold prisværdigt helt i top.

Ligesom i øvrige rækker blev der spillet indledende kampe i to puljer, hvor vinderen af puljen mødte nummer 2 i den anden pulje i en semifinale. I finalen mødtes Solveig Henriksen og Lis Ahlfors i en spændende finale. Solveig viste sig dog at være den stærkeste og blev en fortjent vinder af D-rækken. Sejren giver også Solveig retten til at gøre sig gældende i C-rækken til næste klubmesterskab.

Præmietagerne i C-rækken (tv) Bruno Nielsen og Kurt Klifoth og D-rækken (th) Solveig Henriksen og Lis Ahlfors

Der skal fra stævneledelsen lyde en stor tak til de personer, der hjalp til i forbindelse med klubmesterskabets afvikling.

I 2020 vil klubmesterskabet blive rykket frem til foråret i lighed med seniorerne, hvor også 60+’eres mesterskab kan afvikles som en slags afslutning på sæsonen.

Tj

 

 

 

 

Udskriv Email