Klubmesterskab 2020 for 60+

Skrevet af Ole Dons den .

Hvis nogen mener, at vi lige har afholdt klubmesterskab for 60+’ere, er det korrekt. Klubbens 60+-udvalg har nemlig besluttet, at 60+’ere afholder KM på samme tidspunkt, som øvrige grupper i Brønshøj.

Der var oprindelig tilmeldt 40 spillere, men sygdom og børnepasning gjorde sit indhug i deltagerlisten, så vi endte op med at være 34 spillere. Sådanne afbud i sidste øjeblik giver altid udfordringer til stævneledelsen, der må ty improvisation og udvise konduite. Der var mange nye medlemmer blandt deltagerne. På spindesiden var der grund til at glæde sig over mange kvindelige deltagere, der også var at finde blandt de indledende puljevindere. I det hele taget kunne man observere, at Esthers og Gerts mandagstræning for kvinder bærer frugt i form af flere kvinder har øget deres spillestyrke samt nu tør give mændene modstand.

Hver række var delt op i to indledende puljer, hvorefter man gik over til cup, hvor puljens 1’er og 2’er efterfølgende mødte hinanden. Der var mange spændende kampe, i flere kampe skulle vinderen findes i et nervepirrende femte sæt.

Der blev kæmpet bravt ved alle 10 borde

Resultater:

D-rækken

Her var der 7 deltagere, og finalen stod mellem Knud Frederiksen og Lis Alfors. Her viste det sig, at Lis var den stærkeste, idet hun slog Knud med sætcifrene 3-1. Lis har hermed kvalificeret sig til at spille i C-rækken næste år.
Tillykke!

C-rækken

Her var der 9 deltagere, og finalen stod mellem Niels Pio og Preben Kjeldsen. Preben er en af de nye spillere, så for at citere Cæsar: ”Veni, Vedi Vici” der betyder” Jeg kom, jeg så, jeg sejrede”. Preben vandt med sætcifrene 3-0. Preben har nu kvalificeret sig til at spille i B-rækken næste år.
Tillykke!

Vinderne i C- og D-rækken

B-rækken

Her var der også 9 deltagere. Finalen stod mellem de to makkere  Aage Nielsen og Ole Hebsgaard. Den garvede B-spiller (læs: A-spiller) Aage var den bedste, og han vandt med sætcifrene 3-1. Efter en så overbevisende opvisning, kan Aage ikke undslå sig i fremtiden, at spille i A-rækken.
Tillykke!

A-rækken (og klubmester 2020)

Også i A-rækken var der 9 spillere. Var Gert Jørgensen ikke blevet efteranmeldt havde vi ikke kunnet få den samme finale som i de forgangne. I år var der ikke noget med bedst af 7 sæt, det var som alle øvrige kampe bedst af 5 sæt. Finalen stod mellem Gert Jørgensen og Rolf Olsen, og Rolf gav ingen pardon, idet han vandt med sætcifrene 3-0. Rolf ønskes tillykke med det tredje klubmesterskab i træk. Vi må bare håbe på, at modstanderne bliver bedre næste år.


Tommy

Vinderne i A- og B-rækken

Og alle de glade vindere samlet mens de stolt fremviser deres vinpræmie

 

 

 

Udskriv