Ungdom

Ungdomsafdelingen

Mads Westermann er 22 år gammel og chef ungdomstræner i Brønshøj: Har selv spillet bordtennis siden han var 8 år gammel. Startede som hjælpetræner på de yngre hold, da han kun var 14 år. Siden har det taget til og han har taget flere uddannelser og deltaget som træner på adskillige træningslejre. Mads træner alle klubbens ungdomshold, så man ser rigtig tit Mads i bordtennislokalet, da han også træner selv. Mads står for at træning skal være sjov og personlig. Det gør han ved at lytte til ungdomsspillernes egne forslag til aktiviteter i træningen samt at se og favne alle spillerne på holdene.

I ungdomsafdelingen står vi for en alsidig og sjov træning. Når man starter som ny, har vi rigtig meget fokus på motorik, boldføling og samvær. Efterhånden som spillerne bliver bedre, kommer der mere og mere teknik ind i træningen. Vi sørger hele tiden for at udfordre vores unge spillere, så de kan føle, at de hele tiden udvikler sig, fordi jo bedre man bliver til bordtennis, jo sjovere er det at spille. Og i Brønshøj Bordtennis vil vi rigtig gerne have, at vores unge spillere bliver ved med at træne og dermed udvikle sig og det gør de kun, hvis det er sjovt.

Vi har børn og unge på alle niveauer og vores filosofi er, at vi udvikler og giver alle spillerne lige meget opmærksomhed, uanset hvilket niveau de er på. 

Så vil vi hele tiden forsøge at lære dem mere og mere, så de ikke bliver trætte af at spille bordtennis.

Gratis prøvetræning

Har du lyst til at starte med at spille bordtennis, kan du tilmelde dig til 3 gratis prøvetræninger her.