35,10,0,50,1
25,600,60,0,3000,5000,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Billede 1
Billede 2
Billede 3
Billede 4

Julesjov med tøseholdet

Julesjov med tøseholdet mandag den 10. december 2018

20 herlige 60+ damer var i mandags samlet til afsluttende julesjov.
Vi spillede, som det fremgår af billederne, en del "skæve" kampe - lidt rundt om bordet og efterfulgt med mad og takketaler m.m.

Specielt er det en stor fornøjelse, at det er utrolig sjældent, at der kommer en ny spiller på besøg, uden at hun bliver hængende. Det betyder, at man er fantastik god til at tage imod nye piger.

Gert Jørgensen

Udskriv Email

Falkenberg 2018

Den 14. og 15. marts 2018

Vi var et hold på 20 spillere på besøg hos vores venskabsklub Falkenberg BTK. Det var som sædvanligt såvel udbytterigt med bordtennisspil som socialt og hyggeligt. Vi spillede med 3 mandshold onsdag eftermiddag og 2 runder med 2-mandshold om torsdagen. I alt 24 holdkampe og Falkenberg endte med at vinde 15-9. Vi måtte derfor overdrage vandrepokalen til vores venner i Falkenberg.

Om aftenen var der middag og fest på det hotel vi boede på (Hotel Hwitan). Det var en meget hyggelig aften bl.a. med en meget udfordrende quiz hvor der var lidt hjernegymnastik for såvel danskere som svenskere. Krølle underholdt med nogle sange på sin guitar og det var et godt input til festlighederne.

Vi aftalte genvisit i 2019 i København onsdag og torsdag den 20. og 21. marts 2019.

Tak fra os alle til Falkenberg for et par gode dage med godt spil og mange jævnbyrdige kampe samt et hyggeligt samvær.

 

 

 

 

Udskriv Email

100 medlemmer i Senior 60+

I går den 9. januar fejrede 60+ at vi er blevet en stor afdeling med 100 medlemmer. Det gjorde vi med en nytårkur med lidt bobler hvor champagnepropperne sprang som et koordineret festfyrværkeri - selv om vi tilstræbte et stort knald lød det mere som et nytårs-batteri. 

Hvor står vi i dag?

Vi er en meget stor gruppe af frivillige 60+’er, som tager vare på hinanden og er selvkørende og ansvarlige omkring afviklingen af den daglige træning. Derudover har vi et meget aktivt socialt liv og har opbygget et stærkt netværk med andre klubber og bordtennisorganisationer som ligeledes arbejder med bordtennis for ældre. Vi rummer kreative og talentfulde musikanter, sangskrivere, dansere, tenorer og selvfølgelig også en masse bordtennisspillere.

Vi kan være stolte over at vi nu er nået op på 100 medlemmer i 60+. Og det blev der skålet på!

Kurt blev udpeget som medlem nr. hundrede og fik en flaske (med udsmykning) som minde herom. Så skete det mærkelige da vi trak lod mellem alle de mange fremmødte medlemmer (vi var vist knap 60) om et bordtennisbat, som Niels Ramberg havde doneret till dagen. Og hvem blev udtrukket - det blev Kurt - så han er sandelig Mister 100. Tak også til Ramberg - nu mangler Kurt kun gummi til battet.

Tv2 Lorry var på besøg og optog et længere indslag om vores 60+ afdeling. Det er udødeliggjort på deres web-side. I skal trykke her for at se indslaget. Tv-folket fik også en lektion af såvel Ramberg som 2 af vores piger. det er et svært spil som også er rigtig godt for hjernen og samtidig giver en masse sund motion.

 

 

Udskriv Email

Juleturnering 2017

Juleturneringen 2017 med efterfølgende julefrokost blev afholdt tirsdag den 5. december 2017.

Dagen startede med morgenmad med morgenmad. Under morgenmaden blev Flagprisen 2016 udtrukket, og Bjarne blev den heldige vinder af flagpris og rødvin. Vi havde også en særlig Surprise. Den som havde juletræet som frimærke fik Surprise-gaven - en stor grøn pose fra Tiger - og Roger var den superheldige vinder. Masser af ting i posen som vejede flere kilo.

Turneringen blev spillet delvis med sandpapirbats (mændene med sandpapir og pigerne med normale bats - det skred vist en smule tror jeg) med Flemming som turneringsleder og -planlægger. Desværre var der et par afbud på dagen. Nederst på billedet ses nogle af dagens vindere med deres præmier (dejlig rødvin) og der er billeder fra 3 af 6 finaler. Finalerne blev spillet med særlige bolde med øjne. Man kan se at Gert har et øje i munden og at Arne har finalebolden i øjet.

Efter en vellykket og fornøjelig formiddag fortsatte vi i selskabslokalet på 1. sal med julefrokost. Tak til Flemming for det store arbejde med at tilrettelægge og afvikle turneringen.

Juleturnering 2017

 

Læs mere ...

Udskriv Email

Flere artikler ...