35,10,0,50,1
25,600,60,0,3000,5000,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Billede 1
Billede 2
Billede 3
Billede 4

100 medlemmer i Senior 60+

I går den 9. januar fejrede 60+ at vi er blevet en stor afdeling med 100 medlemmer. Det gjorde vi med en nytårkur med lidt bobler hvor champagnepropperne sprang som et koordineret festfyrværkeri - selv om vi tilstræbte et stort knald lød det mere som et nytårs-batteri. 

Hvor står vi i dag?

Vi er en meget stor gruppe af frivillige 60+’er, som tager vare på hinanden og er selvkørende og ansvarlige omkring afviklingen af den daglige træning. Derudover har vi et meget aktivt socialt liv og har opbygget et stærkt netværk med andre klubber og bordtennisorganisationer som ligeledes arbejder med bordtennis for ældre. Vi rummer kreative og talentfulde musikanter, sangskrivere, dansere, tenorer og selvfølgelig også en masse bordtennisspillere.

Vi kan være stolte over at vi nu er nået op på 100 medlemmer i 60+. Og det blev der skålet på!

Kurt blev udpeget som medlem nr. hundrede og fik en flaske (med udsmykning) som minde herom. Så skete det mærkelige da vi trak lod mellem alle de mange fremmødte medlemmer (vi var vist knap 60) om et bordtennisbat, som Niels Ramberg havde doneret till dagen. Og hvem blev udtrukket - det blev Kurt - så han er sandelig Mister 100. Tak også til Ramberg - nu mangler Kurt kun gummi til battet.

Tv2 Lorry var på besøg og optog et længere indslag om vores 60+ afdeling. Det er udødeliggjort på deres web-side. I skal trykke her for at se indslaget. Tv-folket fik også en lektion af såvel Ramberg som 2 af vores piger. det er et svært spil som også er rigtig godt for hjernen og samtidig giver en masse sund motion.

 

 

Udskriv Email

Juleturnering 2017

Juleturneringen 2017 med efterfølgende julefrokost blev afholdt tirsdag den 5. december 2017.

Dagen startede med morgenmad med morgenmad. Under morgenmaden blev Flagprisen 2016 udtrukket, og Bjarne blev den heldige vinder af flagpris og rødvin. Vi havde også en særlig Surprise. Den som havde juletræet som frimærke fik Surprise-gaven - en stor grøn pose fra Tiger - og Roger var den superheldige vinder. Masser af ting i posen som vejede flere kilo.

Turneringen blev spillet delvis med sandpapirbats (mændene med sandpapir og pigerne med normale bats - det skred vist en smule tror jeg) med Flemming som turneringsleder og -planlægger. Desværre var der et par afbud på dagen. Nederst på billedet ses nogle af dagens vindere med deres præmier (dejlig rødvin) og der er billeder fra 3 af 6 finaler. Finalerne blev spillet med særlige bolde med øjne. Man kan se at Gert har et øje i munden og at Arne har finalebolden i øjet.

Efter en vellykket og fornøjelig formiddag fortsatte vi i selskabslokalet på 1. sal med julefrokost. Tak til Flemming for det store arbejde med at tilrettelægge og afvikle turneringen.

Juleturnering 2017

 

Læs mere ...

Udskriv Email

Rok og Rul - suppe og steg. Årets fest i Senior 60+

Årets fest for 60+  ----Rok og Rul – suppe og steg (70 tilmeldte desværre 1 afbud i sidste øjeblik)

Årets tema er metafor over den omtumlede men spændende periode fra vores allesammens ungdom ”Ungdomsoprøret” og begrebet ”68-generationen”. Det var en vild tid for rigtig mange af os, hvor vi flyttede os fra hjemlig suppe og steg til en glubende interesse for hvad der skete i den store verden.

Gæsterne blev lukket ind præcis klokken 18 og forinden ventede de udenfor i garderoben og hørte Giro 413 musik herunder bl.a. Otto Brandenburgs ”To lys på et bord”. Det var derfor lidt af en ørebasker at blive lukket ind til høj pigtrådsmusik – fra asken til ilden nærmest. Vi fik så vores velkomstdrink af vores 2 søde værtinder Anne og Kirsten. Efter velkomst og et par praktiske bemærkninger købte vi drikkevarer i baren (og det funkede i modsætning til sidste år) så vi var klar til at gå til bords som planlagt. Bordplan som var lavet med stor omtanke og hensyn blev desværre ikke fulgt af nogle terrorister som flyttede rundt på sig og andre deltagere efter deres forgodtbefindende. Og det er ikke ok, når vi bruger masser af tid på at lave en bordplan, som vejer en række hensyn nærmest på en guldvægt.

Forretten som var rejecocktail var glimrende, og det var mad og service i det hele taget fra centrets restauratør. Efter forretten sang vi vores bordtennis-sang på melodien Finicoli Finicula med de 2 tenorer (Uffe og denne gang Roger) som forsangere og Krølle på guitar. Og vores 2 tenorer kom ridende ind i fuld galop på deres ”hash-heste” (fra Flemmings stutteri), Vi fik også rullet den røde tråd ud på alle bordene, og imens dette foregik spillede Krølle nogle sange for at få os op i højt humør. 

Læs mere ...

Udskriv Email

David og Goliat spillede bordtennis i Brønshøj, og Goliat vandt.

 

 

Tv-værten Emil Thorup (David) havde udfordret Peter Rosenmaier(Goliat) i at spille bordtennis i artikel serien "Slå en Handicappet".

 Emil fik æg.

 

Se en lille video fra deres skæbnemøde HER

Peter Rosenmaier deltager i Para OL i disciplinen Bordtennis. Udover Peter, deltager Michal Spicker Jensen og Brønshøjs egen spiller Sofie Walløe i Para OL disciplinen bordtennis.

 Sofie Walløe er 5 seedet i hendes klasse.

 Så her fra Brønshøj Bordtennis ønsker vi held og lykke til alle de Danske bordtennis spiller ved Para OL og især til vores egen Sofie Walløe.

 Held og lykke
 

 

Udskriv Email

Flere artikler ...